18 Aralık 2011 Pazar

Banyo Takımım

Evimize yeni tşaınmamızla beraber, ihtiyaçlarımız da - bu da belki de şişme bir kavram- netleşmeye başladı. Bu banyomuzu evimizde başka bir banyo daha olduğu için kullanmamaya karar vermiştik. Duşakabin yaptırmak maddi anlamda bizi zorlayacaktı.

Ben de bir banyo perdesi aldım ve büyük uğraşlar sonucu astım:) Darbeli matkap kullanmanın bu kadar kolay olduğu daha önce bilseydim keşke:) çeyizimdeki kenarı nasıl olmuşsa oyalanmamış (!!!) iki havlu ve kayınvalidemin toz bezi yapayım diye gönderdiği eski çarşafı da kullanarak klozet takımı yaptım. havluların arkasına bir-kaç kat eski çarşafı yorganladım. kenarlarına da tuhafiyeden aldığım bir-kaç metre pullu kurdeladan geçirdim.







Bir klozet takımı bile alamayacağım paraya banyo dekorumu tamamladım böylece. Umarım beğenirsiniz.

8 yorum:

  1. çok güzel bir çalışmaa olmuş, havlu ile ben de yapmaya düşünüyordum kullanışlı oluyor mu acaba dışarda satılan birçok paspas iş göremiyor ve bir sürü para dökmiş oluyorsun..
    ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Yapımı çok kolay aslında. Ben arkasına eski bir çarşaftan kesip bir-kaç kat kumaş yorganladım. Kaymıyor, ıslak kalma sorunu yaşamıyorum. Gayet başarılı kısacası:) bu altı kaymaz denilen şeyler gibi de dökülme sorunu yok. Kısaca şiddetle tavsiye ediyorum:)

    YanıtlaSil
  3. güzel görünüyor güle güle kullanın kayıyor mu peki?

    YanıtlaSil
  4. valla ellerine sağlık :)) çok güzell olmui

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNBE SAĞLIKKK :)

    YanıtlaSil
  6. tebrikler gayet hoş olmuş

    YanıtlaSil
  7. CANIM DUŞ PERDENİ NERDEN KAÇA ALDIN

    YanıtlaSil
  8. Ben bauhaus'dan yanlış hatırlamıyorsam 29 tl'ye almıştım. Ama pek çok yapı markette de aynısından gördüm. Şimdiki fiyatı nedir bilmiyorum, ben alalı 2 yıl olacak neredeyse.

    YanıtlaSil